Der er rigtig mange opskrifter på den lækre, bløde karamel Fudge, så det er svært at vælge, hvad man skal prøve.
Men jeg har ingredientserne - og tiden - til denne, som jeg har fundet på
http://lonelandmand.brandbygegaard.dk/#post87
Kig derover - det er en side, der er værd at besøge :-)
Chokoladefudge
1 dåse kondenseret mælk
350 g mørk chokolade, knækket i mindre stykker
2 spsk. usaltet smør
75 g usaltede pistacienødder, hakket i grove stykker (tilsættes efter kogning)
Smelt chokolade, kondenseret mælk og smør i en tykbundet gryde, ved svag varme.
Tag gryden af varmen så snart blandingen er ensartet og tilsæt nødderne.
Beklæd en lille form med bagepapir, hælde massen i, glat den og læg bagepapir over - sæt den i køleskabet til dagen efter.
lørdag den 15. december 2012
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar